Дієта Світлани Лободи

Диета Светланы Лободы Світлана Лобода – популярна співачка родом з України. Крім співочої кар\’єри вона встигла заявити про себе і в інших сферах діяльності: Лобода є дизайнером власної марки, а крім того, вважається досить успішним фотографом. Дієта Світлани Лободи, судячи з усього, вельми ефективна – ідеальні форми нашої героїні зводять з розуму чоловіків. Фіналіст «Фабрики зірок» Макс Барських навіть різав собі вени з любові до неї прямо під час виконання пісні (інцидент стався в 2008 році).

Гени

Світлана стверджує, що дієти їй абсолютно не потрібні – ідеальні форми передані їй предками на генетичному рівні. Наша героїня відноситься до тих рідкісних щасливицям, яким немає потреби вести облік кожної калорії.

Спорт у житті Світлани Лободи

Журналісти не втомлюються задавати Світлані один і той же питання: чи правда, що вона практично не залишає стін фітнес-клубів?

Наша героїня відповідає, що заняття фітнесом її не дуже цікавлять – такий вид фізичних тренувань нудний і нецікавий. Тим не менш, періодично вона все ж займається в залі. Тренування Лободи починаються з розтяжки і дихальних вправ. Потім Світлана переходить до елементів хореографії і стрибків. Вдома, у ванній вона тренує литкові м\’язи, піднімаючись на носки не менше сотні разів.

Світлана витрачає величезну кількість енергії під час своїх концертів, а кращими тренерами для неї є власні танцюристи. Щоб не відставати від них, Лобода відвідує уроки акробатики та хореографії.

У вільний час Світлана захоплено займається йогою – ця давня система допомагає їй вдосконалювати тіло і відмовлятися від думок. Наша героїня час від часу відвідує Індію, щоб вчитися йоги у справжніх метрів.

Повсякденна дієта Світлани Лободи

Заняття йогою відбилися і на харчовому поведінці зірки – повсякденна дієта Світлани Лободи не дозволяє харчуватися «сміттєвої» їжі (сюди можна віднести всі обсмажене, жирне, солодке і насичене ненатуральними добавками).

В пріоритеті у співачки корисні злаки, фрукти і овочі. Щоранку співачка починає з тарілки вівсяних пластівців і натурального соку. В цілях очищення організму вона щомісяця влаштовує розвантаження, на два дні переходячи на «порожню» несолону кашу з бурого рису і негазовану питну воду.

Безпосередньо перед зйомками співачка відмовляється від їжі і п\’є одну лише воду – це робить шкіру пружною, а тіло трохи підсушує.

Дієта Світлани Лободи – це шанобливе ставлення до потреб свого тіла. Головним секретом краси співачки є те, що вона ніколи не забиває голову порожніми думками і переживаннями.

Залишити відповідь

Дієти, схуднення, харчування